Tots sabem que els hot dogs no són l'aliment més saludable, però molts els mengen sense donar-li a això molta importància. Què hi ha de dolent en menjar-se un parell de salsitxes per aquí i per aquí en els rostits, per als esdeveniments esportius i quan et juntes amb altres persones, cert? Tot es pot consumir amb moderació. No obstant això, els consumidors no tenen idea dels ingredients que componen una salsitxa i fins i tot els treballadors de les fàbriques de salsitxes diuen que és un tema poc agradable.
No hi ha res com un ric puré de carn barrejat amb preservants en pols, saboritzants i colorant vermell oi? Els hot dogs són tan diversos com les persones. Cada àrea diu que té els millors o la versió més saludable i els consumidors certament tenen els seus preferits. No és que no puguem fer que les salsitxes siguin més saludables, sinó que la indústria es nega a fer-ho. Les persones que s'acostumen i es tornen addictes al color, olor, sabor i textura específics de la seva marca preferida són molt lleials.
Les salsitxes més barates no només tenen un gust horrible, sinó que també són terribles per a la teva salut. Només una pot generar una reacció inflamatòria dins del cos i avui dia hi ha evidència que demostra que les salsitxes, com totes les carns processades, incrementen el risc de patir de càncer. A més el consum de carns processades, com ara els hot dogs, salsitxes o altres carns fredes, està associat amb un augment del 42% de patir malalties cardíaques i un 19% més de possibilitats de patir diabetis tipus 2.
Què es pot trobar dins de la salsitxa del hot dog?
Les salsitxes tradicionals es fan amb restes de porc i una barreja de les restes que queden quan es treuen les costelles, la cansalada i altres porcions del porc, pollastre o gall dindi. La carn es mol fins que queda com una pasta, la qual és barrejada amb aigua, preservantes, saboritzants i colorants.
Les salsitxes de color vermell o cafè clar que es comercialitzen usualment tenen molt poca carn vermella. En comptes d'això, s'usa gairebé un 64% de carn de pollastre recuperada mecànicament i només un 17% de porc. La carn recuperada mecànicament és la pasta prima que es genera quan les restes de l'animal, al qual ja se li han extret tots els talls tradicionals, es fan passar per un colador metàl·lic o es destrueix amb dolls d'aigua.
Aquest procés està prohibit per les restes bovins, però es permet en el cas dels porcs i les aus de corral, aconseguint una carn el cost de producció és 10 vegades més barat que el de la carn normal.
En aquest vídeo es mostra com es barregen les sobres de carn de res, de pollastre i de porc juntament amb el xarop de blat de moro i aigua. Per descomptat als que van gravar en vídeo no se'ls hauria d'haver permès filmar el procés químic, per aparentar així que tot és perfectament sa, però és probable que si vostè està llegint aquest article sabrà que això no és cert, aquesta menjant ulls, anus, orelles, és a dir s'està menjant al 100% dels animals i les seves restes, mes tots els productes químics i transgènics que se li afegeixen després.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada